Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

Ofte stillede spørgsmål

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder vil du få svar på de mest oftest stillede spørgsmål.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@preggobox.dk

Hvad er Preggobox?

Preggobox er månedlig omsorg, skønhed og pleje sendt til dig under graviditeten. Preggobox produkter er specielt udvalgt på baggrund af naturlige nytænkende og næringsrige-ingredienser uden bl.a. hormonforstyrrende stoffer, parabener, og parfume. Preggobox produkter er testet og afprøvet af gravide og mødre.

Hvad indeholder Preggobox?

Preggobox indeholder pleje, skønhed og velvære til dig under graviditeten. Boxene er specielt tilpasset din graviditetsmåned, relateret til de udfordringer der kan opstå, som f.eks. væske i kroppen, strækmærker, smerter, uren hud og pigmentforandringer. Du vil også finde de nødvendige vitaminer og jern-tilskud som Sundhedsstyrelsen anbefaler dig under graviditeten. Preggobox indeholder hver måned mindst 2 produkter direkte relateret til graviditetsgener, hvor resten af produkterne er et naturligt alternativ til din nuværende pleje og skønhed, med ingredienser som er sikre for dig og dit barn. Produkterne dækker over alle de daglige skønheds og pleje produkter, som vi hos Preggobox anser er nødvendige for, at passe på et smukt og velplejet indre og ydre under graviditeten.

Hvilken Preggobox skal jeg bestille?

Preggobox fungerer således at hver box er tilpasset din graviditetsmåned. Det er derfor en god ide at bestille den Preggobox der svarer til din seneste graviditetsmåned, for at være sikker på at du i god tid modtager produkter, som du har behov for under graviditeten. Er du f.eks. i slutningen af 3. trimester, så kan du med fordel bestille PreggoStartbox, selvom du snart træder ind i 4. måned, da alle, også tidligere produkter, er relevante og nødvendige for dig under hele graviditeten. Du vil stadig modtage næste måneds Preggobox i rette tid.

Hvor kan jeg ændre mine profiloplysninger?

Under din profil har du overblik over dit abonnement og dine betalinger. Her kan du ændre betalingsoplysninger, adresse, samt opsige, sætte dit abonnement på pause og forny det igen.

Forbehold for udsolgt/ændring af varer

Preggobox tager forbehold for udsolgte boxe, når du indgår medlemsskab eller foretager enkeltkøb. I dette tilfælde, vil du modtage en mail når varen igen er på lager.

Preggobox holder løbende øje og undersøger nye produkter, som kan gøre din graviditet og Preggo-oplevelse endnu bedre. Derfor vil der forekomme udskiftning af varer. Dette gør vi dig opmærksom på, i god tid på vores Facebook og Instagram og under vores produktbeskrivelser.

Indeholder produkterne skadelige stoffer?

Nej! Det er Preggobox mantra at vores produkter er UDEN hormonforstyrrende stoffer,  parabener, aluminium, parfume og andet skadelig kemi. Du skal trygt kunne bruge produkter med sikkerhed om, at du er i gode hænder. Samtidig får du produkter der lever op til høje krav om kvalitet og egenskaber.

Alle produkter der findes i Kemi-luppen testes for skadelige stoffer. De øvrige produkter er undersøgt og godkendt i samarbejde med en farmaceut.

Hvornår leveres min Preggobox?

Din første Preggobox, enkeltkøb og gave afsendes med DAO samme dag du bestiller, ved bestilling inden kl.13 alle ugens hverdage, ellers efterfølgende hverdag.

Ved medlemsskab, modtager du din første Preggobox 2-4 dage efter bestilling (tag forbehold for weekend og helligdage)

OBS: Ved bestilling INDEN den 23. i en måned, leveres din næste Preggobox omkring den 1. i efterfølgende måned.                                Eksempel: bestiller du din Preggobox den 4. oktober, modtager du den med det samme og den næste boks, modtager du automatisk den 1. november.

Bestiller du EFTER den 23. i en måned, modtager du din næste boks den næstfølgende måned.                                                          Eksempel: bestiller du abonnement den 25. i oktober måned, modtager du den med det samme og du vil du automatisk få leveret din næste boks den 1.  december, altså ca. 1 måned efter din første boks er leveret.

Fremadrettet modtager du automatisk Preggobox i starten af en måned, indtil dit medlemsskab ophører efter 9. måned.

Ved køb af alle bokse samlet under gavefunktion, vil alle boksene blive leveret samlet uden tidsinterval.

Leveringstid 2-4 hverdage.

Hvordan afmelder jeg mig Preggobox?

Du afmelder blot 4 dage inden næste afsendelsesdato for din Preggobox, på info@preggobox.dk, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab.

Hvordan returnerer jeg ?

Hvis boksen ikke lever op til dine forventninger eller indholdet er beskadiget, kan du returnere din Preggobox, forudsat at varerne er intakte og i ubrudt emballage. Vi returnerer leveringsomkostninger for den billigste forsendelsesmetode, såfremt ovenstående er opfyldt. Pakken skal modtages senest 14 dage, efter din modtagelse.

Pakken sendes til :

Preggobox

Tevringevej 6

5474 Veflinge

Hvornår bliver jeg trukket for betalingen?

Betaling for din første Preggobox, gave og enkeltkøb trækkes når ordren er afsendt fra vores lager.

Hvis du indgår et abonnement bliver betalingen trukket hver den 1. i måneden. Bemærk at betalingen for din første Preggobox, trækkes straks ved afsendelse.

Vær opmærksom på at der kan blive reserveret 1. krone på dit kort straks ved bestilling. For det løbende abonnement trækkes der hver måned, med 30 dages mellemrum, 499,- for Preggostartbox og derefter 399,- for de efterfølgende bokse, resten af din graviditet. Hvis du f.eks. har bestilt din første box den 1. i måneden, vil der fremover bliv trukket betaling 30 dage efter dit første køb og så fremdeles. 

Hvornår ophører mit medlemsskab?

Du modtager din sidste Preggobox i 9. måned af din graviditet, hvor din sidste betaling trækkes og dit medlemsskab automatisk ophører.

Gavekort

Gavekort kan bruges til enkelt køb og Babyshowerbox og sendes til modtageren med det samme.

© Preggobox