Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

Ofte stillede spørgsmål

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder vil du få svar på de oftest stillede spørgsmål.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@preggobox.dk

Hvad er Preggobox?

Preggobox er månedlig omsorg, skønhed og pleje sendt til dig under hele graviditeten og de første 3 måneder med baby. Produkterne i din Preggobox er specielt udvalgt på baggrund af naturlige nytænkende og næringsrige-ingredienser uden bl.a. hormonforstyrrende stoffer, parabener og parfume. Alle produkterne er testet og afprøvet af gravide og mødre, inden de kommer i boksen.

Hvad indeholder Preggobox?

Preggobox indeholder pleje, skønhed og velvære til dig under hele graviditeten og de 3 første måneder med baby. Boksene er specielt tilpasset din graviditetsmåned og de udfordringer der kan opstå, som f.eks. væske i kroppen, strækmærker, smerter, uren hud og pigmentforandringer. Du vil også finde de nødvendige vitaminer og jern-tilskud som Sundhedsstyrelsen anbefaler dig under graviditeten. Din månedlige Preggobox indeholder mindst 2 produkter som har fokus på de typiske graviditetsgener og resten af produkterne er et naturligt alternativ til din nuværende pleje og skønhed – med ingredienser som er sikre for dig og dit barn. Produkterne dækker over alle de daglige skønheds- og plejeprodukter, som vi hos Preggobox anser som nødvendige for, at passe på et smukt og velplejet indre og ydre under graviditeten.

Hvilken Preggobox skal jeg bestille?

Preggobox fungerer således, at hver boks er tilpasset din graviditetsmåned. Det er derfor en god idé, at bestille den Preggobox der svarer til din seneste graviditetsmåned. På den måde er du sikker på, at du i god tid modtager produkter, som du har behov for under graviditeten. 

Er du f.eks. i slutningen af 3. trimester, kan du med fordel bestille PreggoStartbox, selvom du snart træder ind i 4. måned. Dette skyldes, at alle, også tidligere produkter, er relevante og nødvendige for dig under hele graviditeten. Du vil stadig modtage næste måneds Preggobox i rette tid.

Hvor kan jeg ændre mine profiloplysninger?

Under din profil har du overblik over dit abonnement og dine betalinger. Her kan du ændre betalingsoplysninger, adresse, samt opsige, sætte dit abonnement på pause og forny det igen.

Oplever du problemer med at ændre dine profiloplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@preggobox.dk eller på vores sociale medier.

Forbehold for udsolgt/ændring af varer

Preggobox tager forbehold for udsolgte bokse, når du indgår medlemsskab eller foretager enkeltkøb. I dette tilfælde, vil du modtage en mail når varen igen er på lager.

Preggobox holder løbende øje og undersøger nye produkter, som kan gøre din graviditet endnu bedre. Derfor vil der også løbende forekomme udskiftning af varer. Dette gør vi dig opmærksom på i god tid på vores Facebook og Instagram og under vores produktbeskrivelser.

Hvornår ophører mit medlemskab?

Du modtager din sidste Preggobox i 9. måned af din graviditet og overgår automatisk til Mommybox indtil 3. måned med baby, hvor din sidste betaling trækkes og dit medlemsskab automatisk ophører.

Indeholder produkterne skadelige stoffer?

Nej! Det er Preggobox mantra, at vores produkter er UDEN hormonforstyrrende stoffer, parabener, aluminium, parfume og andet skadelig kemi. 

Du kan trygt bruge alle produkterne med sikkerhed om, at du er i gode hænder. Samtidig får du produkter der lever op til høje krav om kvalitet og egenskaber – for preggos fortjener kun det bedste.

Alle produkter der findes i Kemi-luppen testes for skadelige stoffer. De øvrige produkter er undersøgt og godkendt i samarbejde med en farmaceut.

Hvornår leveres min Preggobox?

Din første Preggobox, enkeltkøb og gave afsendes med DAO samme dag du bestiller, ved bestilling inden kl. 13 alle ugens hverdage. Bestiller du efter kl. 13, vil ordren blive afsendt efterfølgende hverdag. 

Ved medlemsskab, modtager du din første Preggobox 2-4 dage efter bestilling (tag forbehold for weekend og helligdage).

OBS: Ved bestilling INDEN den 23. i en måned, leveres din næste Preggobox omkring den 1. i efterfølgende måned.                                Eksempel: bestiller du din Preggobox den 4. oktober, modtager du den med det samme og den næste boks, modtager du automatisk den 1. november.

Bestiller du EFTER den 23. i en måned, modtager du din næste boks den næstfølgende måned.                                                          Eksempel: bestiller du abonnement den 25. i oktober måned, modtager du den med det samme og du vil du automatisk få leveret din næste boks den 1.  december, altså ca. 1 måned efter din første boks er leveret.

Fremadrettet modtager du automatisk Preggobox i starten af en måned, indtil dit medlemsskab ophører efter 3. måned med baby eller indtil du opsiger det.

Ved køb af alle bokse under gavefunktion, vil alle boksene blive leveret samlet uden tidsinterval.

Leveringstid 2-4 hverdage.

Hvordan afmelder jeg mig Preggobox?

Du afmelder blot senest 4 dage inden næste afsendelsesdato for din Preggobox, på info@preggobox.dk, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab.

Hvordan returnerer jeg?

Hvis boksen ikke lever op til dine forventninger eller indholdet er beskadiget, kan du returnere din Preggobox, forudsat at varerne er intakte og i ubrudt emballage. Vi returnerer leveringsomkostninger for den billigste forsendelsesmetode, såfremt ovenstående er opfyldt. Pakken skal modtages senest 14 dage, efter din modtagelse.

Pakken sendes til :

Preggobox

Tevringevej 6

5474 Veflinge

Hvornår bliver jeg trukket for betalingen?

Betaling for din første Preggobox, gave og enkeltkøb trækkes når ordren er afsendt fra vores lager.

Hvis du indgår et abonnement bliver betalingen trukket hver den 1. i måneden. Bemærk at betalingen for din første Preggobox trækkes straks ved afsendelse.

Vær opmærksom på, at der kan blive reserveret 1. krone på dit kort straks ved bestilling. For det løbende abonnement trækkes der hver måned, med 30 dages mellemrum, 399,- for Preggostartbox og de efterfølgende bokse, resten af din graviditet. Hvis du f.eks. har bestilt din første box den 1. i måneden, vil der fremover blive trukket betaling 30 dage efter dit første køb og så fremdeles. 

Gavekort

Gavekort kan bruges til enkeltkøb og Babyshowerbox og sendes til modtageren med det samme.

© Preggobox