Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

FOR EN REN START PÅ LIVET

MODTAG EN SKRÆDDERSYET PREGGOBOX HVER MÅNED AF GRAVIDITETEN, MED PLEJE, SKØNHED OG VELVÆRE TIL DIT INDRE OG YDRE.UDEN SKADELIG KEMI FOR MOR OG BARN.

I DIT MEDLEMSKAB FÅR DU..

En ren start på graviditeten
Giv dig selv og dit barn en ren start på graviditeten, med produkter uden hormonforstyrrende stoffer og skadelig kemi. I Preggobox finder du kvalitets-produkter, som er testet og godkendt af gravide.
Skræddersyet månedlig boks
Preggobox er tilpasset din graviditetsmåned og indeholder produkter med forebyggende egenskaber mod f.eks. væske i kroppen, indre og ydre uro, strækmærker, uren hud og meget mere.
Ingen binding og store besparelser
Som Preggobox-medlem sparer du 50% på dine skønheds og plejeprodukter under graviditeten, sammenlignet med hvis du skulle købe produkterne i en butik. Start i dag - helt uden binding.

BESTIL DIN FØRSTE PREGGOBOX

Udskift dine hverdags pleje og skønhedsprodukter med produkter baseret på rene, naturlige, bæredygtige og økologiske ingredienser. Produkterne er særligt udvalgt af gravide med fokus på at passe på dit lille spirende liv i maven.

Du modtager samtidig inspirerende viden, rabatkoder, opskrifter, øvelser for krop og sind, smertelindring og meget mere.

Tank dig selv op med velvære og mig-tid til dit livs vigtigste job!

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
© Preggobox