Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

Den perfekte gave til gravide

GIV DEN PERFEKTE GAVE TIL GRAVIDE

SÅ NEMT ER DET
1. Vælg boksen, der passer til kvindens graviditetsmåned
2. Vi pakker fint ind og skriver en kærlig hilsen fra dig
3. Få Preggobox leveret til den gravide
Preggobox enkeltkøb
Værdi op til 1000 kr.
fra 449,-
  • Fin indpakning og personlig hilsen fra dig
  • Fri fragt

Hvad indeholder en Preggobox?

I Preggobox finder du alt det den gravide har behov for under graviditeten til skønhed, pleje og omsorg.

Hjælp den gravide på vej med lækre naturlige produkter, som er uden skadelige ingredienser for mor og barn.

Giv den gravide mulighed for at styrke sit indre og ydre samtidig med, at hun forebygger og plejer sine graviditetsgener.

Gratis levering
Tilpasset graviditetsmåneden
Fin indpakning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er Preggobox?

Preggobox er månedlig omsorg, skønhed og pleje sendt til dig under graviditeten. Preggobox produkter er specielt udvalgt på baggrund af naturlige nytænkende og næringsrige-ingredienser uden bl.a. hormonforstyrrende stoffer, parabener, ftalater og parfume. Preggobox produkter er testet og afprøvet af gravide og mødre.

Hvorfor vælge Preggobox?

Når du bliver gravid, har du behov for produkter der plejer og nærer dig og dit kommende barn. Ved at bruge de rigtige produkter, vil du ikke kun begrænse unødvendig kemi, men du kan forebygge graviditetsgener som smerter, strækmærker, væske i kroppen, uren hud og meget andet. De produkter har vi fundet til dig, så du har mulighed for en velplejet og sund graviditet. Vi ønsker at du på trods af din voksende mave, kan føle dig velplejet og attraktiv, så du bliver fyldt op med overskud og selvkærlighed. Med i Preggobox modtager du hver måned en folder, med inspirerende viden og guides til alt fra parforhold, selvkærlighed, kost og motion. Du sparer ca. 50 % på at købe dine graviditetsprodukter i Preggobox, sammenlignet med at du selv skulle købe dem i en butik. Med viden, omsorg og pleje tager vi hånd om dig og dit kommende barn, så i får de bedste vilkår for en sund og ren start.

Hvad indeholder Preggobox?

Preggobox indeholder pleje, skønhed og velvære til dig under graviditeten. Boxene er specielt tilpasset din graviditetsmåned, relateret til de udfordringer der kan opstå, som f.eks. væske i kroppen, strækmærker, smerter, uren hud og pigmentforandringer. Du vil også finde de nødvendige vitaminer og jern-tilskud som Sundhedsstyrelsen anbefaler dig under graviditeten. Preggobox indeholder hver måned mindst 2 produkter direkte relateret til graviditetsgener, hvor resten af produkterne er et naturligt alternativ til din nuværende pleje og skønhed, med ingredienser som er sikre for dig og dit barn. Produkterne dækker over alle de daglige skønheds og pleje produkter, som vi hos Preggobox anser er nødvendige for, at passe på et smukt og velplejet indre og ydre under graviditeten.

Hvilken Preggobox passer til mig?

PreggoStartbox er din første Preggobox, som du modtager i midten/slutningen af første trimester, da du først er gravid i 3. uge og derfor ikke har mulighed for at bestille din Preggobox, før du får bekræftet den glædelige nyhed. Du er selvfølgelig velkommen til at bestille din Preggobox, lige når du vil! Vi modtager gerne ordrer op til din graviditet, så du kan have produkterne klar til starten af din graviditet. Produkterne kan med fordel anvendes inden graviditet, hvor du allerede gerne skal spise vitaminer, samt begrænse kemien i dine produkter.

Efter 1. trimester er Preggobox tilpasset hver graviditetsmåned. Dvs. at fra 4. måned af din graviditet modtager du en månedlig Preggobox med de produkter der svarer til den pågældende måneds behov.

PreggoBasic indeholder produkter til brug i første trimester af graviditeten. Preggobox 4-9. måned svarer til dine behov i de resterende graviditetsmåneder. F.eks er Preggobox 5. måned, specielt sammensat til de udfordringer og den pleje du behøver i 5. måned af din graviditet. Læs nærmere under beskrivelsen af de enkelte boxe under køb preggobox funktion.

Hvilken Preggobox skal jeg bestille?

Preggobox fungerer således at hver box er tilpasset din graviditetsmåned. Det er derfor en god ide at bestille den Preggobox der svarer til din seneste graviditetsmåned, for at være sikker på at du modtager produkter i god tid, som du har behov for under graviditeten. Er du f.eks. i slutningen af 3. trimester, så kan du med fordel bestille PreggoStartbox, selvom du snart træder ind i 4. måned, da alle, også tidligere produkter, er relevante og nødvendige for dig under hele graviditeten. Du vil stadig modtage næste måneds Preggobox i rette tid.

Hvordan køber jeg ældre boxe?

Er du længere i din graviditet og ønsker at købe ældre boxe, så fortvivl ej! Du kan købe enkelte boxe separat. Dette foregår dog som et separat køb fra abonnement. Dvs. at foretager du et abonnementskøb fra f.eks. 6. måned af din graviditet, skal du afslutte det og indtaste dine betalingsoplysninger. Derefter foretager du et nyt køb med de ønskede boxe, du er gået glip af. Vi anbefaler alle Preggoboxe til dig under graviditeten, da hver box har særligt fokus på varierende graviditetsemner. De ældre boxe leveres til dig hurtigst muligt ved bestilling. Ved medlemskab sparer du … ved køb af ældre boxe.

Hvorfor ikke bare nøjes med en enkelt box?

Preggobox er skræddersyet til dine behov under graviditeten og giver dig mulighed for at udskifte alle dine produkter i skabet, med et mere naturligt alternativ uden skadelige stoffer. Samtidig sørger vi for, at du får de bedste betingelser for en sund og behagelig graviditet med de rette vitaminer og plejeprodukter, så du kan forebygge de værste gener. Derfor anbefaler vi at indgå abonnement, så dine behov bliver dækket korrekt. Du kan nemt opsige hvis du fortryder og du spare penge, ved at blive medlem.

Hvornår bliver jeg trukket for betalingen?

Betaling for din første Preggobox, gave og enkeltkøb trækkes når ordren er afsendt fra vores lager.

Hvis du indgår et abonnement bliver betalingen trukket hver den 1. i måneden. Bemærk at betalingen for din første Preggobox, trækkes straks ved afsendelse.

Vær opmærksom på at der kan blive reserveret 1. krone på dit kort straks ved bestilling. For det løbende abonnement trækkes der hver måned, med 30 dages mellemrum, 499,- for Preggostartbox og derefter 399,- for de efterfølgende bokse, resten af din graviditet. Hvis du f.eks. har bestilt din første box den 1. i måneden, vil der fremover bliv trukket betaling 30 dage efter dit første køb og så fremdeles. 

Indeholder produkterne skadelige stoffer?

Nej! Det er Preggobox mantra at vores produkter er UDEN hormonforstyrrende stoffer, parabener, aluminium, parfume og andet skadelig kemi. Du skal trygt kunne bruge produkter med sikkerhed om, at du er i gode hænder. Samtidig får du produkter der lever op til høje krav om kvalitet og egenskaber.

Om indholdet i boxen

Alle Preggobox leverandører lever op til EU’s krav om indhold af en lang række forbudte kemikalier, som ikke er tilladt i pleje og kosmetik. Preggobox produkter er udvalgt på baggrund af gode naturlige ingredienser, som er egnede for gravide. Alle ingredienser er undersøgt og godkendt af den forskning der fremgår indtil juli 2020. Listen over hormonforstyrrende og skadelige stoffer er lang og der bliver konstant forsket i ingredienser, hvilket gør at listen ofte ændrer sig. Vi gør vores bedste for, at være opdateret på ingredienser og forskning, så du trygt kan anvende dine skønheds-og plejeprodukter mens du er gravid. Hvis du selv er i tvivl om et produkt, kan du hente Kemiluppens App, hvor du kan scanne dine produkter og læse nærmere om uønsket indhold. Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på info@preggobox.dk.

Hvilke stoffer fravælger Preggobox?

Mange af de produkter vi har på badeværelset indeholder desværre hormonforstyrrende stoffer. Hos Preggobox har vi en klar holdning til hormonforstyrrende stoffer – de er unødvendige og harmfulde for dig og dit barns sundhed. Hormonforstyrrende stoffer findes overalt i f.eks. fødevarer, naturen, plastik, lægemidler og pleje- og skønhedsprodukter. Disse stoffer er mistænkt, og nogle bekræftet, at have sammenhæng til udvikling af en lang række sygdomme, for tidlig pubertet og misdannelser. Nogle af de skadelige virkninger kan endda vise sig i voksenalderen, ved nedsat frugtbarhed og kræft.

Du kan heldigvis begrænse mængden af kemien i din hverdag markant, ved at vælge dine pleje og skønhedsprodukter med omhu. Her fremgår det altid af varedeklarationen, hvad produktet indeholder. Det kan være svært for det almindelige menneske at forstå, hvilke ingredienser der er gode og direkte skadelige for gravide og fosteret. Det arbejde har vi gjort for dig, da vi mener, at der mangler en transparens på området, som sikrer at alle, især gravide, trygt og sikkert kan bruge deres pleje- og skønhedsprodukter.

Udover hormonforstyrrende stoffer fravælger vi en lang række af andre skadelige stoffer som f.eks. kræftfremkaldende farvestoffer, skadelige parabener og ftalater.

Læs mere på mst.dk og kemi.taenk.dk for supplerende viden om uønskede stoffer under graviditeten.

Findes der parfume i Preggobox produkter?

Der findes ikke parfume i Preggobox produkter. Vi har derfor valgt at nogle få produkter efter 1. trimester, kan indeholde æterisk olie. Dette har vi valgt for velvære, duft og for dets egenskaber. Æterisk olie har f.eks. beroligende, søvnfremkaldende, lindrende og antiseptiske egenskaber. Indholdet af æterisk olie skal klassificeres som parfume på ingredienslister, men i Preggobox produkter, er parfume altså af naturlig oprindelse som f.eks. vanilje, orangeblomst eller rose.  Derfor skal der oplyses på produktet at det indeholder et duftstof, som f.eks. limonene, der betegnes som allergener, selvom det kommer fra en naturlig kilde. De æteriske olier er udvalgt på sammensætning og mængde i produktet, hvilket vi har valgt i begrænset omfang så der er mindst mulige allergener i produktet.

Vær derfor opmærksom på det, hvis du er meget overfølsom eller parfume allergiker. Du kan altid kontakte info@preggobox.dk, for yderligere spørgsmål.

Vi stiller høje krav til vores leverandører og vores produkter. Det er svært at undgå kemi i hverdagen, da det findes overalt omkring os. Derfor er vi heller ikke fanatiske eller fingerpegende, men ønsker blot at give dig muligheden for at vælge de værste ingredienser fra. Vi går ind for en mere gennemskuelig pleje og skønhedsindustri, så du trygt kan navigere i det store udvalg og begrænse kemien for dig og dit kommende barn.

Hvornår leveres min Preggobox?

Din første Preggobox, enkeltkøb og gave afsendes med DAO samme dag du bestiller, ved bestilling inden kl.13 alle ugens hverdage, ellers efterfølgende hverdag.

Ved medlemsskab, modtager du din første Preggobox 2-4 dage efter bestilling (tag forbehold for weekend og helligdage)

OBS: Ved bestilling INDEN den 23. i en måned, leveres din næste Preggobox omkring den 1. i efterfølgende måned.                                Eksempel: bestiller du din Preggobox den 4. oktober, modtager du den med det samme og den næste boks, modtager du automatisk den 1. november.

Bestiller du EFTER den 23. i en måned, modtager du din næste boks den næstfølgende måned.                                                          Eksempel: bestiller du abonnement den 25. i oktober måned, modtager du den med det samme og du vil du automatisk få leveret din næste boks den 1.  december, altså ca. 1 måned efter din første boks er leveret.

Fremadrettet modtager du automatisk Preggobox i starten af en måned, indtil dit medlemsskab ophører efter 9. måned.

Ved køb af alle bokse samlet under gavefunktion, vil alle boksene blive leveret samlet uden tidsinterval.

Leveringstid 2-4 hverdage.

Hvordan afmelder jeg mig Preggobox?

Du afmelder blot 4 dage inden næste afsendelsesdato for din Preggobox, på info@preggobox.dk, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab.

Hvordan returnerer jeg ?

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere din Preggobox, forudsat at varerne er intakte og i ubrudt emballage. Vi returnerer leveringsomkostninger for den billigste forsendelsesmetode. Pakken skal modtages senest 14 dage, efter din modtagelse.

© Preggobox