Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

Køb preggobox

SÅ SIMPELT ER DET

1. Vælg den boks, som passer til din graviditetsmåned
2. Nyd din skræddersyede graviditetsboks
3. Modtag automatisk din næste boks i starten af hver kalendermåned
PreggoStartbox
Preggostartbox 1-3. måned - 399,-/mdr.
Preggostartbox indeholder skønhed og pleje, så du tidligt i graviditeten kan begrænse kemien i din hverdag, lindrer de tidligste graviditetsgener samtidig med, at du forbereder kroppen på de kommende forandringer den skal gennemgå.Denne boks har en mindsteværdi på 900 kr.
Preggobox 4
4. måned - 399,-/mdr.
Med Preggobox 4 får du dækket kroppens behov for en fortsat sund udvikling af dig og din baby, med produkter der kan indgå i dine hverdagsrutiner til at pleje og styrke de udsatte områder under graviditeten.Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 5
5. måned - 399,-/Mdr.
I Preggobox 5 modtager du lindrende og forebyggende pleje- og skønhedsprodukter, så du trods din forandrende krop, kan føle dig sund, smuk og velplejet. I denne box er der fokus på velvære, bevægelse og produkter som giver dig ekstra glød.Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 6
6. måned - 399,-/Mdr.
Preggobox 6 indeholder produkter med lindrende og forebyggende egenskaber. Boxen har fokus på alle kropsdele fra top til tå, så du kan forblive smuk og velplejet med naturlige ingredienser. Forebyg væske, åreknuder og appelsinhud og top det med velplejet hår og smukke hænder.Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 7
7. måned - 399,-/mdr.
I Preggobox 7 er der fokus på graviditetsgener som smerter, uro og strækmærker. Hudpleje der giver din hud et boost af nærende ingredienser og hårpleje til at opnå et friskt udseende på kort tid.Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 8
8. måned - 399,-/mdr.
I Preggobox 8 er der fokus på de begyndende smerter og udfordringer der opstår i sidste trimester, når vægten stiger og kroppen arbejder hårdt for at færdiggøre sit vigtige arbejde. Få en god nats søvn, og plej din hud til natten med Preggobox 8.Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 9
9. måned - 399,- /mdr.
Preggobox 9 har fokus på den sidste del af din graviditet og fødslen. Du finder produkter som kan gøre den sidste tid mere behagelig. Hudpleje som giver dig smuk og velplejet hud, med fokus på at tiden foran spejlet vil blive mindre i den kommende tid.Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Mommybox
399,-/mdr.
I Mommybox kan du se frem til hver måned at modtage en boks med produkter til mor og baby.

Tilpasset din graviditet

SÆRLIGT UDVALGTE OG GODKENDTE PRODUKTER OG BRANDS

STYRKER 

DIN SUNDHED

DIN INDRE RO

DIT SMUKKE YDRE

DIT OVERSKUD OG VELVÆRE

FOREBYGGER

KENDTE GRAVIDITETSGENER

SMERTER

URO I KROP OG SIND

AT BARNET UDSÆTTES FOR KEMI

© Preggobox