Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

Om os

VI HYLDER GRAVIDE OG MØDRE

Mødre er i mine øjne de sejeste væsener. Det vi gør for, at vores børn skal føle tryghed, omsorg og kærlighed er uendeligt. På trods af søvnløse nætter, at leve med fedtet hår i en mørk osteklokke, ingen overskud, et hus der bugner med bleer og nullermænd, kold kaffe, hurtigmad og mælk der løber ud over det hele, så gør vi det hver eneste dag med en tåre i øjenkrogen og et smil på læben. Fordi den ubegribelige, overvældende, endeløse kærlighed fra vores lille baby, giver os alt den styrke vi skal bruge.

Hos Preggobox hylder vi kommende mødre for den styrke i besidder! Derfor har vi sammensat denne box til dig fyldt med omsorg, forkælelse, wellness og pleje. For det fortjener du! Fyld dig op med kærlighed og selvforkælelse inden det lille søde væsen vil kræve din fulde opmærksomhed – indtil da er det MOR tid!

Claudia Olak, Indehaver og Stifter af Preggobox

Jeg var i ren lykkerus under hele min graviditet og jeg vidste, at det der voksede inde i mig, var et lille mirakel. Jeg følte mig overvældet og beriget af tanken om, at jeg for evigt skulle passe på ham. Min lille dreng udvikler desværre børneeksem og svaret fra lægen om at “det ligger i hans DNA" var ikke nok for mig. Jeg led selv af voldsomme allergier som barn.

Med en netop færdiggjort Sundhedsfaglig Kandidat søgte jeg svaret på sundhedens hellige gral, og et uventet sted opdagede jeg en sandhed der var svær at gennemskue. Hvad betød de lange uforståelige ingredienser bag på alle mine kulørte og velduftende cremer og make-up? Det blev min mission at finde en vej gennem ingrediens-junglen, som var en stor øjenåbner for mig. 

Mange produkter på markedet, også dem der efter sigende er egnet til gravide, er fyldt med skadelige ingredienser, især hormonforstyrrende stoffer. Altså de byggesten som kan ændre barnets DNA og som har indflydelse på barnets forudsætninger for en sund og rask udvikling. 

Vi bliver udsat for rigeligt kemi i hverdagen. I Preggobox fravælger vi skadelige stoffer og har en ambition om at gravide, stadig kan forblive sunde, smukke og velplejede. 

Jeg ønsker for dig kommende mor, at du får de bedste betingelser for en sund og behagelig graviditet og den omsorg som du fortjener.

Med Preggobox kan kommende mødre, trygt navigere mod en ren start på livet, for mor og barn.

Jeg ønsker dig det største tillykke med din graviditet.

© Preggobox