Find din Preggobox her

INDTAST TERMINSDATO

Det ultimative startkit til en kommende mor

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en månedlig boks, som sørger for de behov og udfordringer der opstår gennem hele graviditeten.

* Hvis baby er kommet til verden - skriv barnets fødselsdato og modtag en Mommybox, med forkælelse til mor og barn.

Testing_NP

SÅ SIMPELT ER DET

Preggobox er kun ét klik væk
1. Vælg boxen tilpasset din graviditetsmåned
2. Nyd din tilpassede box for måneden
3. Modtag automatisk næste måneds box
PreggoStartbox
499,-/mdr.
PreggoStartbox dækker over graviditetens første 3 måneder. Den indeholder vitaminer, skønhed og pleje, boksen har en mindsteværdi på 1000 kr
Preggobox 4
4. måned - 399,-/mdr.
I Preggobox 4 får du dækket kroppens behov for en fortsat sund udvikling af dig og din baby, med produkter der kan indgå i dine hverdagsrutiner til at pleje og styrke de udsatte områder under graviditeten. Denne boks har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 5
5. måned - 399,-/mdr.
I Preggobox 5 finder du lindrende og forebyggende pleje- og skønhedsprodukter, så du trods din forandrende krop, kan føle dig sund, smuk og velplejet. Denne boks har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 6
6. måned - 399,-/Mdr.
Preggobox 6 indeholder produkter med lindrende og forebyggende egenskaber. Boxen har fokus på alle kropsdele fra top til tå. Forebyg væske, åreknuder og appelsinhud og top det med velplejet hår og smukke hænder. Denne box har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 7
7. måned - 399,-/mdr.
I Preggobox 7 er der fokus på som smerter, uro og strækmærker. Hudpleje der giver din hud et boost af nærende ingredienser og hårpleje til at opnå et friskt udseende på kort tid. Denne boks har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 8
8. måned - 399,-/mdr.
I Preggobox 8 er der fokus på de udfordringer der opstår i sidste trimester, når vægten stiger og kroppen arbejder hårdt for at færdiggøre sit vigtige arbejde. Få en god nats søvn, og plej din hud til natten med Preggobox 8. Denne boks har en mindsteværdi på 750 kr.
Preggobox 9
9. måned - 399,- /mdr.
Preggobox 9 har fokus på den sidste del af din graviditet og fødslen. Du finder produkter som kan gøre den sidste tid mere behagelig og give dig mulighed for en bedre fødsel. Hudpleje som giver dig smuk og velplejet hud. Denne boks har en mindsteværdi på 750 kr.

Tilpasset din graviditet

SÆRLIGT UDVALGTE OG GODKENDTE PRODUKTER OG BRANDS

STYRKER 

DIN SUNDHED

DIN INDRE RO

DIT SMUKKE YDRE

DIT OVERSKUD OG VELVÆRE

FOREBYGGER

KENDTE GRAVIDITETSGENER

SMERTER

URO I KROP OG SIND

AT BARNET UDSÆTTES FOR KEMI

© Preggobox