Babyshower

Babyshowerbox – Dreng

499,00 kr.

Den ultimative gave til Babyshower. Giv den kommende mor en gave som indeholder plejende og omsorgsfulde produkter til mor og barn, samt underholdning til en mindeværdig dag med de nærmeste. Fri fragt og personlig hilsen.

499 kr.

Giv et gavekort

Ønsker du at forkæle en gravid, kan du her sende hende et gavekort med personlig hilsen, som hun kan bruge på enkelt køb og Babyshowerbox

Giv et gavekort

Varenummer (SKU): Baby-dreng Kategori:

Indhold Babyshowerbox

Barnets bog

Til at forevige minderne fra dit barns første år. 

Quiz Babyshower

Babyshower Quiz som giver dine nærmeste mulighed for at spå om baby’s fremtid. Tiden vil vise hvem der får flest rigtige! På bagsiden kan gæsterne give baby et smukt ønske med på vejen. 

Badeolie

Fugtgivende og nærende Bad og Babyolie fra Lille Kanin til din lille baby. Med økologisk Jojoba, Mandel og Arganolie samt højt indhold af E-vitamin.

Mavecreme

Intensivt olie-baseret økologisk mavecreme med kakaosmør, hybenkerneolie og rosmarin, er (næsten) lige til at spise! Den opretholder hudens elasticitet under graviditeten, mindsker inflammation, og beroliger ømskindet eller stresset hud.

Gedehårbørste

Sæbeværkstedets Gedehårbørste giver ansigtet en naturlig exfoliering og mini botox, ved daglig børstning i tre minutter på rent ansigt. Den kan også bruges til blidt at rede barnets første lokker.

Epsom salt

Til udrensning af affaldsstoffer, væskeophopninger, krampe, urolige og ømme ben, ekstra magnesium tilskud som giver beroligende og afslappende effekt på krop og sind. Til fodbad eller karbad. Med Mynte og Lavendel.

Ansigtsmaske

Badeanstalten Ansigtsmaske med indhold fra havet


Værdi 1109 kr.

Vægt2,0 kg
Størrelse40 × 40 × 10 cm
Babyshowerbox

Lille babyshower box, Stor babyshower box

Reviews

Der er ingen anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Babyshowerbox – Dreng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *