Graviditetsprodukter

Multi Balm fra SKØN

229,00 kr.

Multi Balm er en økologisk ekstra rig salve til tør, dehydreret eller sart hud. Salven er formuleret uden vand og er derfor ekstra drøj samtidig med, at den skaber en beskyttende barrierer på en dehydreret og irriteret hud. Salven indeholder ingen skadelige stoffer og er derfor det perfekte match til netop tør og sart hud, som har brug for ekstra effektiv og omsorgsfuld pleje.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): multibalm_skøn Kategori:

Multi Balm er en sos creme til alle udsatte og starte områder. Salven fungerer som en beskyttende hinde på huden og vil være ganske behjælpelig til et par røde baby kinder som irriteres af kondensen mellem sut og kinder, eller et par ømme brystvorter, tørre hæle og sprukne hænder.

Salven indeholder højt indhold af essentielle fedtsyrer der kommer fra mango, shea, jojoba, ricinus og vegansk voks, som er skrabet af ydersiden af Carnaubavoks palmens voksholdige blade. Salven er drøj og koncentreret.

Fordi salven er drøj skal du kun bruge lidt ad gangen, som masseres ind i huden. Varmen fra huden får salven til at smelte. I vinterhalvåret, hvor det er koldt og hvis man færdes ude i den kolde luft, anbefales det at bruge et tyndt lag på kinderne for at beskytte mod karsprængninger.

 

Ingredienser:
Butyrospermum Parki Butter, Cocos Nucifera Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Stearyl Stearate (and) Rhus Verniciflua Peel Cera (and) Copernicia Cerifera Cera, Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia Cerifera Cera, Tocopherol.

95% kommer fra økologiske ingredienser.
99,8% kommer fra naturlige ingredienser.
100% vegansk.

Vægt0,05 kg

Reviews

Der er ingen anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Multi Balm fra SKØN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...