Gave

PreggoBox – Gave

449,00 kr.2.599,00 kr.

PreggoStartbox indeholder kvalitetsprodukter, baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser som giver dig en sund og ren start på graviditeten. PreggoStartbox indeholder omsorg, skønhed og pleje, så du allerede tidligt i graviditeten kan begrænse kemien i din hverdag og styrke krop og sind til de kommende forandringer du skal gennemgå.

OBS: Ønsker du indpakning og personlig hilsen notér venligst under bemærkning i din kurv.

Giv et gavekort

Ønsker du at forkæle en gravid, kan du her sende hende et gavekort med personlig hilsen, som hun kan bruge på enkelt køb og Babyshowerbox

Giv et gavekort

Varenummer (SKU): Preggo-gave Kategori:

OBS: Ønsker du indpakning og personlig hilsen notér venligst under bemærkning i din kurv.

Hvilken Preggobox skal jeg vælge?

Vælg den Preggobox der svarer til kvindens seneste graviditets- måned.  Her er en oversigt til hjælp:

måned 1 = uge 1-4 (4 uger)

måned 2 = uge 5-8 (4 uger)

måned 3 = uge 9-13 (5 uger)

måned 4 = uge 14-17 (4 uger)

måned 5 = uge 18-21 (4 uger)

måned 6 = uge 22-26 (5 uger)

måned 7 = uge 27-30 (4 uger)

måned 8 = uge 31-35 (5 uger)

måned 9 = uge 36-40 (5 uger)

1-3. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I 1. TRIMESTER

PreggoStartbox indeholder kvalitetsprodukter, baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser som giver dig en sund og ren start på graviditeten. PreggoStartbox indeholder vitaminer, skønhed og pleje, så du allerede tidligt i graviditeten kan begrænse kemien i din hverdag og styrke krop og sind til de kommende forandringer du skal gennemgå.
Denne box har en samlet værdi af 1000 kr.

4. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I 4. MÅNED

Med Preggobox 4 får du dækket kroppens behov for en fortsat sund udvikling af dig og din baby, med produkter der kan indgå i dine hverdagsrutiner til at pleje og styrke de udsatte områder under graviditeten. Du har i denne periode behov for. ekstra jern, pleje til din voksende mave og noget til at styre dine hedeture.
Denne box har en samlet værdi af 800 kr.

5. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I .5 MÅNED

Med Preggobox 5 får du lindrende og forebyggende pleje- og skønhedsprodukter, så du trods din forandrende krop, kan føle dig sund, smuk og velplejet. I denne box er der fokus på velvære, bevægelse og produkter som giver dig et ekstra hverdagspift!
Denne box har en samlet værdi af 900 kr.

6. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I 6. MÅNED

Preggobox 6 indeholder produkter med lindrende og forebyggende egenskaber. Boxen har fokus på alle kropsdele fra top til tå, så du kan forblive smuk og velplejet med naturlige ingredienser. Forebyg væske, åreknuder og appelsinhud og top det med velplejet hår og smukke hænder.
Denne box har en samlet værdi af 1000 kr.

7. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I 7. MÅNED

I Preggobox 7 er der fokus på graviditetsgener som smerter, uro og strækmærker. Hudpleje der giver din hud et boost af nærende ingredienser og hårpleje til at opnå et friskt udseende på kort tid. Til afslapning og hvil, som du får mere brug for i den kommende tid.
Denne box har en samlet værdi af 850 kr.

8. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I 8. MÅNED

I Preggobox 8 er der fokus på de begyndende smerter og udfordringer der opstår i sidste trimester, når vægten stiger og kroppen arbejder hårdt for at færdiggøre sit vigtige arbejde. Du bliver formentlig udfordret på søvn og har brug for mere hvile nu, hvilket boxens produkter kan hjælpe dig på vej med.
Denne box har en samlet værdi af 750 kr.

9. MÅNED – TIL DEN GRAVIDE I 9. MÅNED

Preggobox 9 har fokus på den sidste del af din graviditet og fødslen. Du finder produkter som kan gøre den sidste tid mere behagelig og give dig mulighed for en bedre fødsel. Hudpleje som giver dig smuk og velplejet hud, med fokus på at tiden foran spejlet vil blive mindre i den kommende tid. Nyd det sidste af graviditeten med egenomsorg, forkælelse og massage.
Denne box har en samlet værdi af 800 kr.
Vægt0,850 kg
Graviditetsmåned

1-3. måned, 4. måned, 5. måned, 6. måned, 7. måned, 8. måned, 9. måned, Alle bokse

Reviews

Der er ingen anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “PreggoBox – Gave”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *