Relove Kids

Hos Relove Kids finder du et udvalg af økologisk og bæredygtigt børnetøj i alderen 0-8 år. De elsker bæredygtighed og ideen om at kunne genbruge tøjet. De håndplukker kun det bedste og lækreste kvalitetstøj, som er kemikaliefrit, tidløst og kan bruges af flere generationer. Hos Relove kids kan du både køb nyt & secondhand. Alt tøj som er købt hos relovekids.dk køber de tilbage efter brug. ♻️

Læs meget mere om Relove Kids på deres hjemmeside. Tjek også deres lækre babypakker ud, som består af en kasse økologisk kvalitetstøj, tilpasset din baby’s køn, størrelse og ønsker.

Relovekids: https://relovekids.dk
Leje af babypakke: https://relovekids.dk/bornetoj/babypakker/lej-en-babypakke


Membantu

Membantu betyder ”at hjælpe”. Vi ønsker at hjælpe babyer med mere søvn og ikke mindst forældrene til lidt mere overskud i en hverdag med små børn i hjemmet. Søvnen er ekstremt vigtig i barnets første to leveår og har stor betydning for både trivsel og udvikling. Det er ikke alle babyer, der sover lige nemt og nogle har brug for lidt ekstra hjælp til at finde ro – det vil vi gerne hjælpe med. 
 
De fleste babyer falder til ro, når de bliver vugget, da vuggerytmen har en beroligende effekt på nervesystemet. Derfor er slyngevuggen ofte en stor hjælp, når ens baby skal sove. Den omfavner barnet og vugger barnet i søvn. Med hjælp fra vuggemotoren, kan mor og far få hænderne fri til et eksempelvis et tiltrængt lille hvil. 
 
Vores slyngevugge er i 100% økologisk bomuld og kommer med en madras i 100% uld samt en baldakin, der kan anvendes til at afskærme for sanseindtryk. Vores vuggemotor har en blød og naturlig vuggebevægelse og har fem forskellige hastighedsindstillinger samt timerfunktion. Den er testet gennem mange år og afprøvet af mere end 4.000 babyer. 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*